Mat & Dryck

Dagens Lunch

Vid gågatan i Trollhättan ligger Restaurang Bacchus.
På våning 2 hittar ni vår trevliga lunchrestaurang.
Menyn hittar du här.
Dagens Lunch

Här erbjuds varje vardag 3 smarriga rätter samt 3 salladsalternativ. Givetvis tillhandahåller vi takeawaymöjligheter.

Vill ni prova på något lättsamt så finns även möjligheten att ta med ”Dagens Enkla,” en färdig takeawayrätt till ett förmånligt pris.

Varmt välkomna till oss i Folkets Hus Kulturhuset.

Öppettider
Måndag-fredag 11:30-14:00

Priser
Dagens Lunch/Takeaway 123:-
Dagens Sallad/Takeaway 123:-
Dagens Enkla (Endast Takeaway) 75:-

Seniorerbjudande
Måndag-fredag 12:45-14:00
Dagens Lunch/Takeaway 111:-


Kontakta oss
Kökschef
Sören Pedersen
Tel. 0520 – 42 25 21
restaurang@trollhattan.fh.se


Matsedel vecka 5

måndag 27/1

Vegetarisk: Tagliatelle med halloumigryta och grönpeppar. Serveras med grana padano.
-Chiligratinerad kycklingfilé med jasminris
-Tagliatelle med biffsauté och grönpeppar. Serveras med grana padano.
-Veckans sallad: Räkor/ Bayonneskinka/ Chilimarinerad tofu.
-Dagens enkla: Biff stroganoff med ris.

tisdag 28/1

Vegetarisk: Morotsbiffar med färskostbakad rödbeta och husets potatispuré.
-Knaperstekt fläsk med raggmunk, bruna bönor, löksås och rårörda lingon.
-Brynt lättrimmad torskfilé tomatiserad vittvinssky och dillpotatis.
-Veckans sallad: Räkor/ Bayonneskinka/ Chilimarinerad tofu.
-Dagens enkla: Sprödbakad fiskfilé med kall sås och kokt potatis.

onsdag 29/1

Vegetarisk: Vegokålpudding med gräddsås, rårörda lingon och persiljeslungad potatis.
-Husets sirapsbakade kålpudding med gräddsås, rårörda lingon och persiljeslungad potatis.
-Mangoglaserad lax med grillad citronkräm och pilaffris.
-Veckans sallad: Räkor/ Bayonneskinka/ Chilimarinerad tofu.
-Dagens enkla: Cowboysoppa med ostsmörgås.

torsdag 30/1

Vegetarisk: Spenatsoppa med ägghalva, pannkakor sylt och grädde.
- Antons fisksoppa med saffranstopping, pannkakor sylt och grädde.
-Husets lasagne med krämig bechamelsås.
-Veckans sallad: Räkor/ Bayonneskinka/ Chilimarinerad tofu.
-Dagens enkla: Pasta med skinksås.

fredag 31/1

Vegetarisk: Stekt oumph med rödvinssås, potatisgratäng och haricotes verte.
- Pepparstekt fläskfilé med rödvinssås, potatisgratäng och haricotes verte.
-Mios khao pad (stekt ris ) med räkor.
-Äpplekaka med vaniljsås.
-Veckans sallad: Räkor/ Bayonneskinka/ Chilimarinerad tofu.
-Dagens enkla: Chicken nuggets med currysås och ris.

Matsedel vecka 6

måndag 3/2

Vegetarisk: Biff bourgone på quorn, smålök, champinjoner, rökt anamma och husets potatismos
-Biff bourgone med smålök, champinjoner, sidfläsk och husets potatismos
-Pannbiff med svampsås lingonsky samt timjanpotatis.
-Veckans sallad: Tonfisk/ räkor/ marinerad oumph.
-Dagens enkla: Ostgratinerad falukorv med potatismos

tisdag 4/2

-Vegetarisk: Krämig blomkålsgryta med kikärtor och ris
-Knaperstekt fläsk med raggmunk, bruna bönor, löksås och rårörda lingon.
-Lättrimmad ugnskokt torskfilé med äggsås och gröna ärtor
-Veckans sallad: Tonfisk/ räkor/ marinerad oumph.
-Dagens enkla: Currygryta med kyckling och ris

onsdag 5/2

-Vegetarisk: Zucchinischnitzel med husets rotmos
-Rimmad fläsklägg med husets rotmos
-Ostpanerad fiskfilé med tomatsky samt pilaffris med lök och buljong
-Veckans sallad: Tonfisk/ räkor/ marinerad oumph.
-Dagens enkla: Gulaschsoppa med ostsmörgås

torsdag 6/2

-Vegetarisk: Gulaschsoppa med pannkaksbuffé, sylt och vispad grädde
-Husets ärtsoppa med pannkaksbuffé, sylt och vispad grädde
-Ugnsbakad laxfilé serveras med basilika och dillsky samt potatis och palsternackspuré
-Veckans sallad: Tonfisk/ räkor/ marinerad oumph.
-Dagens enkla: Pasta med skinka och broccoli

fredag 7/2

-Vegetarisk: Husets hamburgare med glaserade rödlök, dressing och pommes
- Husets hamburgare med glaserade rödlök, dressing och pommes
-Smörstekt fiskfilé med Dansk remouladsås och kokt potatis
-Vaniljglass med Veronikas kolasås.
-Veckans sallad: Tonfisk/ räkor/ marinerad oumph.
-Dagens enkla: Tacogratäng med vitlökssås